Balıklıgöl Anaokulu
BUHARA MAH. 2385 SK. NO 96/B EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

2022 Yılı Eğitim Öğretim yılından faaliyete girmiştir. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk sahibi, akılcı ve yaratıcı sevgi ile yaklaşan, geleceğini önemseyen, çevresi ve ailesi ile her ortamda sıcak ilişkiler içinde olan, doğacı idealist,çocuklar yetiştirmek ve bu çocuklarımızı hayata gerçek adımlar atan birer birey olarak yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Egitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içerisinde iktisadi; sosyal ve kültürel kalkinmanın desteklenmesi hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen egitim sistemi ve işleyişinin etkin bir biçimde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çagdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalişanlarının etkinlik ve verimlilik ile calışan ve hizmet alanlarinin memnuniyetlerinin arttirilmasi ve gelistirilmesini saglamaktir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Merkez ilçe ( Piazza Avm ile arası 500 metre ) şehir içi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır

Eyyübiye / Şanlıurfa

Diğer Hususlar

Okulumuz 26/07/2022 Tarihli ve E-84999939-105.01-54094556 sayılı Şanlıurfa Valiliği Onayı İle Açılmış olup 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında Eğitime Başlamıştır.